VIP Brother не изписа вежди на Катрин Вачева – аут е

Моделката събра най-нисък вот на елиминациите
27 окт 2015 08:40, Александър Попов
21
VIP Brother не изписа вежди на Катрин Вачева – аут е
Снимка: Нова тв

Незнайно защо и как попадналата в шоуто VIP Brother Катрин Вачева бързо го напусна. Титулованата като модел общо взето не се запомни с нищо, освен с пиперливите коментари на останалите за външния й вид и липсата на обща култура.

Тя не издържа на снощната конкуренция на Иво Танев и спечелилата най-много вот на елиминациите Ернестина Шинова. От зрителската гилотона се спаси Кичка Бодурова, която спечели състезание с въпроси за известни личности. В него без нито верен отговор остана Иво, който се оправда, че всичко е от кавалерство и някакви вътрешни гласове го убеждавали, че трябва да се явни на елиминациите.

На излизане Катрин Вачева сподели заучени реплики, които зрителите чуват почти от всеки напуснал съквартирант - колко научила за себе си, как открила, че може да бъде сдържана и възпитана. На прощаване тя осигури имунитет за приятелката си Кристина Димитрова за следващите номинации.

Иначе в самата къща с наближаването на финала се очертават и лагерите между участниците.

Ернестина Шинова влезе в битка с Люси, който я обвини, че е "предателка" заради една прегръдка с Луна. Актрисата вече консолидира хора около себе си и убеди Здравко от Ритон, че Люси е подлец. На нейна страна е и Гъмов.

Иво Танев пък влезе в ролята на мрънкало и го играе недооценен. Той се сърди, че готви на всички, а накрая съквартирантите не изказват според него нужната благодарност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: VIP BrotherКатрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.